Cursussen

Een mandala zelf maken kan veel voldoening geven. Bij het ontstaan van een mandala is er een wisselwerking tussen bezinning en creativiteit. Je kunt jezelf in het middelpunt van een cirkel plaatsen en van daaruit vormgeven aan datgene wat je op dat moment wilt zien of wat je op dat moment bezighoudt.

Het gaat vooral om de ervaring van het tekenen en niet om iets te maken dat “goed en volmaakt” is. Het gaat om de weergave van je energie op het moment van tekenen en kleuren. De mandala kan dus nooit mislukken. Het uiteindelijke resultaat mag natuurlijk zo mooi en kunstzinnig mogelijk zijn, dat is ook het plezier waarmee je een mandala maakt. Maar vooral het proces van het tekenen zelf staat centraal, niet het resultaat.

Bij het tekenen wordt vooral gebruik gemaakt van kleurpotloden en de technieken die hiermee samenhangen. Soms kunnen ook andere materialen worden gebruikt.

De cursussen worden gegeven in Rotterdam-Ommoord, Cordell Hullplaats 39. De cursusruimte ligt gelegen vlak bij de Romeijnshof en is heel goed te bereiken met metrolijn A richting Binnenhof, halte Romeijnshof. Ook is er voldoende (gratis) parkeergelegenheid in de omgeving.

Voor een overzicht van de cursusdata 2020/2021, kijk hier.

Voor meer informatie, neem contact op met Ivonne Lückers.  Telefoon 010 – 4210102 / 06 – 41206650

Of via onderstaand contactformulier:

    Uw naam

    Uw e-mailadres

    Onderwerp

    Uw bericht